Thursday, July 30, 2009

Motivasi Generasi ELIT

Pada 24-26 Julai yg lepas...exco Akademik telah mengadakan satu motivasi sekolah rendah iaitu tok pelajar tahun 6 dr Sekolah Kebangsaan Serting Hilir 2 dan Sekolah Kebangsaan Serting Hilir Kompleks. seramai 72 org pelajar tahun 6 telah mengikuti program tersebut... mereka telah berkampung di Kolej Pendeta Zaba selama 3 hari 2 malam.. Juga seramai 14 org fasilitator telah terlibat utk program tersebut...
Antaraaktiviti yg mereka ikuti ialah lawatan di Muzium Warisan Akademik, Canselori UKM dan PTSL, UKM...Selain itu, de senamrobik pada waktu pagi n explorace di Tasik Kejut UKM..
Slot LDK de 4 slot n 1 slot muhasabah diri dan 1 slot ceramah...

Bg slot muhasabah diri telah dikelolakan oleh saudara Syafiq n ceramah pula oleh abg man (saudara Osman). Time kasih sbb sudi membantu pomanih yo..hehe..

Rata2 surver yg telah dibuat, pelajar2 kali ini sungguh seronok mengikuti program kali ini walaupon mereka berasa penat kerana aktiviti terlalu padat.

btw, tq to all of u 4 this participate...saya harap di masa2 yg akan datang kita dpt memajukan lagi program2 seperti ini..hehe...insya allah...

0 comments: