Monday, April 13, 2009

MALAM TAUTAN UKHUWAH (MATAKU 09)

Salam Pomanih...Malam Tautan Ukhuwah 2009 atau lebih dikenali dengan nama MATAKU 09 merupakan satu acara tahunan terpenting Persatuan Mahasiswa Negeri Sembilan. MATAKU 09 diadakan untuk meraikan mantan2 PERMANIS dan menghargai jasa-jasa warga exco sesi 08/09.
MATAKU 09 juga diharapkan dapat mengeratkan hubungan bujan sahaja sesama ahli-ahli PERMANIS, malahan juga dengan PENASIHAT2 PERMANIS, para2 VIP dan juga semua hadirin yg sudi hadir pada malam yg bakal menyimpul seribu satu kenangan indah.

MATAKU 09 telah dikelolakan oleh Saudari Siti Fatimah binti Sharif selaku Ketua Projek. Syabas dan tahniah kepada beliau di atas kejayaan mengendalikan makan malam tahunan PERMANIS yg berprestif tersebut.

Makan malam tersebut diadakan pada 7 APRIL 2009 bertempat di PALM, GARDEN HOTEL IOI RESORT, PUTRAJAYA. MATAKU 09 telah diberikan tema MALAR HIJAU.

Majlis MATAKU 09 ini telah dirasmikan oleh Yg. Bhg. En. Jamaludin Bin Abu Bakar, Pengarah Yayasan Negeri Sembilan.

Sepanjang majlis berlangsung tergambar seribu satu senyuman di setiap bait2 bibir pengunjung pada majlis makan malam tersebut. Pihak PERMANIS sendiri ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua yg terlibat samada secara langsung atau tidak langsung dalam menjayakan MATAKU 09. Terima kasih juga kepada penyumbang2 setia PERMANIS iaitu En. Zam Roni dari Zar Bakery, Pusanika, UKM...

0 comments: